Mäkikunkku_osallistujat_2018.pdf

Kemoran alueella asuntovaunu / asuntoautopaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään tulojärjestyksessä. Paikan hinta koko kisaviikonlopulta on 50 €. Niitä ei voi varata ennakkoon.

Alueelle voi saapua torstaina alkaen klo 12:00 

Paikan ostaminen edellyttää, että kaikki alueella majoittuvat ostavat koko kisaviikonlopun rannekkeen (50€).
SÄHKÖPAIKKOJA EI OLE SAATAVILLA!

Sähköpaikkoja voi kysellä Savelan alueelta, Kermoran ratayhtiön kautta. www.kemora.fi

 Vetelin Urheiluautoilijat pistää pystyyn jälleen Suomen Suurimman Jokamiesluokan kilpailun, vappua edeltävänä viikonloppuna.

Perinteinen jokkiskisa, Vetelissä, Kemoran moottoriradalla ajetaan kolmipäiväisenä. Kisa aloitetaan perjantaina nuorten luokalla, jonka jälkeen on vuorossa EVK-luokka. Lauantain aloittavat naiset ja päivä jatkuu yleisen karsinnalla. Sunnuntaina ajetaan yleinen luokka loppuun huikeiden finaaleiden kera.

 Torstai 26.4 on varattu vapaaseen rataan tutustumiseen ja torstaina voi tuttuun tapaan myös ilmoittautua kisaan ja katsastaa auton.

Aikataulua päivitetään koko viikonlopun osalta VetUa:n nettisivuille, www.vetua.fi ja lopullinen (tavoitteellinen) aikataulu julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen on avattu KITI:iin ja päättyy maanantaina 23.4 klo 19. Kaikki tämän jälkeen tulevat ovat automaattisesti jälki-ilmoittautuneita. Joten ilmoittautukaa ajoissa, välttääksenne ”ruuhkan” viimeisenä päivänä.

 Asfalttikunkku kilpailun yhteydessä järjestetään lapsille Mäkikunkku, mäkiautokilpailu lauantaina 29.4. Kilpailurata on n.150 m pitkä suora asfalttipintainen rata. Kilpailijat jaetaan eri luokkiin iän mukaan. Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot ohessa. 

Lapsille on luvassa myös muuta kivaa, sillä koko viikonlopun ovat paikalla pomppulinna ja karuselli.

Asfalttikunkun päiväliput maksavat 10 € päivältä. Varikkolippu maksaa 40 € kolmelta päivältä. Vaihtoehtoisesti voi ostaa koko kisan kattavan päivä/varikkolipun 50 €:lla.

Lapset alle 12v. vanhempien kera veloituksetta.

Kemoran alueella on saataville asuntoauto ja -vaunu paikkoja rajoitetusti. Varauksia emme ota ennakkoon, vaan paikat täytetään tulojärjestyksessä. Tarkemmat aukioloajat päivitetään näille sivuille. Sähköpaikkoja ei ole saatavilla. Sähköpaikkoja löytyy Savelan alueelta ja niitä voi tiedustella Kemoran ratayhtiön kautta.

Tervetuloa Suomen Suurimpaan jokkiskisaan Kemoralle!

 SCREEN 2018

Ajojärjestys 2018:

Pe 27.4 nuoret ja EVK
La 28.4 naiset ja yleisin karsinta
Su 29.4 yleinen luokka

Ilmoittautuminen Mäkikunkkukisaan on avattu! Ohessa ohjeet mäkiautoon ja ilmoittautumiseen!

XI_Mäkikunkku_ajetaan_lauantaina_28.4.2018_ilmoittautumisohjeet.pdf

MÄKIKUNKUN_SÄÄNNÖT_JA_MÄKIAUTON_TEKNISET_MÄÄRÄYKSET.pdf