Aluemestaruus Alue 2 / Pohjanmaa cup Kemora

Su 13.9.2020

Vetelin Urheiluautoilijat  kutsuu alueen 2 kilpailijoita osallistumaan aluemestaruus / Pohjanmaan  CUP osakilpailuun Veteliin Kemoran kartingradalle sunnuntaina 13.9.20

Klo 10.00 -16.00

KILPAILULUOKAT:

1. Cadet

2. Micro

3. Raket

4. Mini60

KILPAILUPAIKKA

Kemoran moottorirata Veteli

KILPAILUTOIMISTO

Toimisto on rata-alueella kilpailupäivällä.

OSANOTTO-OIKEUS

Kilpailuihin osallistuminen on mahdollista kaikille 2-alueen karting-kuljettajille, joilla on AKK:n myöntämä lisenssi ja jotka kilpailun johto on osallistujaksi hyväksynyt. Tarvittaessa, kilpailunjärjestäjällä on oikeus yhdistää luokkia.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen KITIn kautta. Muista oman ajanottotransponderin numero!

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 6.9.2020 klo 23.59

OSANOTTOMAKSU

Osallistumismaksu 60€. Osallistumismaksu maksetaan käteisellä kilpailupaikalla.

Jälki-ilmoittautumiset kilpailunjohdon harkinnan mukaisesti. Lisämaksu 20€. Peruutukset vuoden 2020 sääntökirjan mukaisesti.

Ajanotto transponderin vuokra 30€/pv. Vuokrapondereita saatavilla rajoitetusti.

KILPAILUN SUORITUS

AKK:n 2020 sääntökirjan mukaisesti.

Aika-ajo luokittain, tarvittaessa ryhmittäin. Kilpailun suoritustapa. Warm up 1x8 min. Aika-ajo 1x 8 Min. Alkuerä 10 kierrosta. Kaksi finaalia 10 kierrosta (1&2), joista molemmista kertyy PohjanmaaCUP pisteet.

Ratakapasiteetin ylittyessä kuljettajat jaetaan ryhmiin ja karsinta erien yhdistettyjen tulosten perusteella.

AIKATAULU

 

Sunnuntai 13.9.2020

8.30-9.30 Ilmoittautuminen

9.30 Ohjaajakokous

10.00 Warm-up

n. 15.30 Palkintojen jako

Tarkempi aikataulu annetaan kilpailupaikalla.

KATSASTUS

Sääntökirjan 2020 mukaan.

AJANOTTO

Järjestäjältä on mahdollista vuokrata ponderi 30€ / kisa. Käyttäessä omaa ponderia on ilmoitettava sen numero ilmoittautumisen yhteydessä.

PALKINNOT, PALKINTOJENJAKO JA TULOKSET

PohjanmaaCUP käytännön mukaan, kaikki palkitaan. Palkinnot jaetaan kilpailupaikalla tulosten tultua hyväksytyiksi. Noutamatta jääneitä palkintoja ei lähetetä.

Kilpailun johdolla on oikeus, mikäli olosuhteet niin vaativat tuomariston päätöksellä peruuttaa, siirtää tai keskeyttää kilpailu tai sen osa, sekä antaa tarpeeksi katsomiaan lisämääräyksiä. Kilpailijalle osoitetaan 4*6m kokoinen varikkopaikka tullessaan radalle. Jokaisella kilpailijalla on oltava varikkopaikan pohjana öljyä läpäisemätön peite, öljynimeytysmatto sekä käsisammutin. Varikkopaikka siivottava ennen kotiin lähtöä. Varikolla tupakointi ja alkoholin käyttö kielletty. Avotulen teko varikolla kielletty. Varikolla ei sallita polkupyöriä, potkulauta yms. Varikko määräykset sääntökirjan 2020 mukaan. Vastuu ja vakuutuksen sääntökirjan 2020 mukaan. Kilpailijan varauduttava näyttämään todistus sääntöjen mukaisesta vakuutuksesta.

RUOKAILU JA MAJOITUS

Radalla on kahvio, josta saa ostaa virvokkeita ja syötävää kilpailupäivänä.

MUUT PALVELUT Alueella on wc.

RADAN SIJAINTI

Radan osoite: Kemorantie 161, 69700 VETELI

TERVETULOA KILPAILEMAAN!

 

Kemoran ratayhtiö järjestää harjoittelupäivän perjantaina 11.9 klo 17 – 20, ja lauantaina 10 -18. Erillinen harjoittelumaksu.