Kolmas kerta toden sanoo, kahden vuoden tauon jälkeen Vetelin Urheiluautoilijat pistää pystyyn Suomen Suurimman Jokamiesluokan kilpailun vappu viikonloppuna.  Perinteinen jokkiskisa, Vetelissä, Kemoran moottoriradalla ajetaan kolmipäiväisenä.

Kisa alkaa perjantaina 29.4 klo 9 EVK ja Tuupparit luokilla, jotka ajetaan limittäin. Lauantai 30.4 aloitetaan Naisten ja Nuorten luokilla klo 9. Nämä ajetaan myös limittäin, joten näihin luokkiin ei voi osallistua samalla autolla. Lauantai jatkuu Yleisen luokan karsinnalla. Yleinen luokka jatkuu sunnuntaina 1.5. klo 10, päättyen aina yhtä jännittäviin finaali lähtöihin.  

Torstai 28.4 on varattu vapaaseen rataan tutustumiseen ja torstaina voi tuttuun tapaan myös ilmoittautua kisaan ja katsastaa auton.

Aikataulua päivitetään koko viikonlopun osalta VetUa:n nettisivuille, www.vetua.fi ja lopullinen (tavoitteellinen) aikataulu julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen on avoinna kitissä ja päättyy sunnuntaina 24.4. Kaikki tämän jälkeen tulevat ovat automaattisesti jälki-ilmoittautuneita. Joten ilmoittautukaa ajoissa.

Mäkikunkku

Asfalttikunkku kilpailun yhteydessä järjestetään lapsille Mäkikunkku, mäkiautokilpailu lauantaina 30.4. Kilpailurata on n.150 m pitkä suora asfalttipintainen rata. Kilpailijat jaetaan eri luokkiin iän mukaan. Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot löytyvät piakkoin www.vetua.fi sivulta.

Asfalttikunkun päiväliput maksavat 20 € päivältä, päivälippu ei sisällä pääsyä varikolle.  Koko kisaviikonlopun kattava päivä/varikkolippu 50 €. Lapset alle 12v. vanhempien kera veloituksetta.

Kemoran alueella on saataville asuntoauto ja -vaunu paikkoja rajoitetusti. Varauksia emme ota ennakkoon, vaan paikat täytetään tulojärjestyksessä. Tarkemmat aukioloajat löytyvät www.vetua.fi sivuilta. Sähköpaikkoja ei ole saatavilla.

 

Tervetuloa Suomen Suurimpaan jokkiskisaan Kemoralle!